Waste Group Denmark ApS er et innovativt konsulenthus. Vores kernekompetence er optimering af eksisterende affaldssystemer samt udvikling af nye redskaber der kan være medvirkende til at gøre et ofte uigennemskueligt område nemmere gennemskueligt.

Vores vision er "altid at udfordre status quo".

Dette betyder at vi kontinuerligt forsøger at gøre vores kunders eksisterende affaldssystemer bedre. Vi ønsker at gøre det lettere at arbejde med affaldsområdet - uden at gå på kompromis med hverken lovgivning eller kvalitet.

Vores kunder er typisk at finde blandt Danmarks store og mellemstore virksomheder. Dog er ingen kunde for lille - vi vil gerne hjælpe alle der ønsker at sætte fokus på korrekt og optimal håndtering af affald.

Hvem vŠlger os?

Det gør den virksomhed som tillægger miljø og korrekt affaldshåndtering stor værdi, både nu og i fremtiden. Og, det gør den virksomhed som ikke ønsker at have flere omkostninger på affaldsområdet end allerhøjst nødvendig.

I en ofte meget travl hverdag, bliver affaldsområdet ofte en "rutine". Uagtet der ønskes kontinuerlig fokus og uagtet alle gode intentioner om kontrol af økonomi m.v., så er affald ind imellem noget der blot skal bortskaffes. For mange betyder det, at overblikket kan blive svækket og visheden for at systemer er optimale, lovgivningen overholdes og priser er konkurrencedygtige forsvinde. Det sørger vi for ikke sker!

Vi holder fokus på dit affald og dine systemer - og vi sikrer at dine priser er konkurrencedygtige. Du kan således sætte dit fokus skarpt på de mange andre områder der også er vigtige og overlade affaldet til os. Det vælger rigtig mange at gøre!

wastenet.dk

Med wastenet.dk har du det samlede overblik over dit affaldssystem til din rådighed, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du har fuldstændig styr på dine containere, tømningsrutiner, leverandører - og din økonomi. wastenet.dk er tilknyttet aftalen om aktiv wastemanagement.

Mere information